Läkare som försökte köpa sex med läkemedel har förtroende

Från dom som fortsätter att anställa honom. Sjukt.

Att han försökte pressa en patient till att ha sex med honom i utbyte mot läkemedel såsom smärtstillande. Och han hart gjort det flera gånger mot olika kvinnor med missbruksproblem där han skickat grova sms med sexuella anspelningar och även försökt köpa sexuella tjänster.

Just nu arbetar en på en vårdcentral i Västerbotten och hans chef säger sig ha förtroende för honom… Har inte denna läkare missbrukat detta förtroende med tanke på vad för vidrigheter han har sysslat med?

Jag fattar inte hur dom kan ha ett förtroende för honom. Jag skulle aldrig vilja träffa en läkare med en sådan här syn på kvinnor.

Annonser
Det här inlägget postades i Prostitution, Vidrigt, WTF?. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Läkare som försökte köpa sex med läkemedel har förtroende

 1. Shed Light skriver:

  Helt otroligt!
  Säger en del om värderingar och tystnaden; man ska tiga ihjäl sådant här så ”försvinner” det.
  Men Soc.styr ska göra sin utredning om han ska få behålla legitmationen.
  Ska han öht få förskriva läkemedel?
  Ska han ha med utsatta kvinnor att göra – eller med kvinnor överhuvudtaget?
  Vem vill möta honom?
  Ska man alltid behöva göra undersökningar om bakgrund själv som patient om man råkar få en manlig läkare?

 2. noboytoy skriver:

  Hans chef har förtroende för honom?
  Ja, nu är det ju inte chefens tyckande som är det viktiga. Det enda viktiga är att patienterna har förtroende för honom och får den vård som de har rätt till. Vilken patient vill bli utsatt för utpressning för att överhuvudtaget få vård?

  Han borde polisanmälas också.

 3. Bittersillen skriver:

  Han är sparkad efter mailen kom fram att han hade krävt sex för att ge ut narkotikaklassat läkemedel. Han har även porrsurfat på jobbet, skrivit ut en massa narkotikaklassat läkemedel samt andra suspekta saker. Hävdar att han hade en depression. Bor i närhet så man har följt med debatten. Många runtomkring är jättearga och hävdar att lokaltidningen drivit detta. Både patienter och personal vill ha kvar honom. Dels är det svårt att få läkare till Västerbottens inland men tydligen var han bra också enligt en del vårdtagare. Han har tidigare jobbat i Norrbotten och Västernorrland och även fått sparken där. Han anställdes medan han var under utredning, av vad vet jag ej.
  Personligen tycker jag att det är bra. Eftersom jag går på denna vårdcentral så vill jag INTE möta denna människa. Tidningen gjorde rätt som hängde ut honom eftersom det är deras jobb och vi som går till vårdcentralen har rätt att veta. Precis som det skrivs, vem vill ha en läkare med en sådan unken och hemsk kvinnosyn.

 4. svalin skriver:

  Usch! Gör man sådär är man inte lämplig som läkare. Man kan inte behandla patienter hur som helst och att han anses vara en bra läkare av vissa kollegor och patienter ändrar inte det hela. Han förtjänar inte att jobba som läkare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s