Viktigt

Att titta på detta!

Handlar om Eva Kornhall som är advokat som tar upp PAS (Parental Alienation Syndrom) av Richard Gardner. I början av videon får vi se flera citat av honom vilket visar hur han egentligen tänkte… Och hur den fått så stor spridning i Sverige vilket är vidrigt med tanke på vilka det är som drabbas i slutändan: Barnen! Medan förövarna hjälps.

I videon får vi reda på fall där det varit så uppenbart att pappan inte ska få vårdnad, så fick han det ändå! Ensam vårdnad fast han själv erkänt övergreppen mot dottern!

Vi får också redan på det nätverk som andra har skrivit om många gånger, NoBoyToy, Shed Light, Suspicio, medflera (som också många gånger skrivit om PAS). Där personer utbildas till socinomer och juridiker som sedan stöttar olika män som blir anklagade för övergrepp av sina barn. Som fallet Kornhall tog upp.

Kornhall med andra har faktiskt flera gånger försökt att få publicerat artiklar och svar kopplat till PAS, men vad händer? Jo alla stora tidningar har vägrat men däremot inte haft några problem att låta personer från dessa nätverk få talan. Sjukt.

Jag har många gånger undrat varför media in skriver mer om detta, varför dom inte granskar. Nu vet vi varför…

Annonser
Det här inlägget postades i Övergrepp på barn, PAS, Vidrigt, WTF?. Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Viktigt

 1. bograhn skriver:

  För egen del har jag varit utsatt för just det PAS beskriver.
  Är det nåt som jag drömt då? Det hela
  liknar ju det som Sovjetunionen utförde mot en
  del av sina innnevånare. Passade det inte så tog
  man bort all info om deras existens. Jag tycker
  din inställning är väldigt dogmatisk. Beror den
  på att denna förklaringsmodell missgynnar kvinnor?
  Använder du barnens bästa som en ursäkt?
  Frågorna är många men svaren är få.
  För egen del vet jag iallafall min historia.
  Sen kan vi kalla det för PAS eller nåt annat.

  Ps. Det är en sorts härskarteknik du använder! Ds.

 2. Shed Light skriver:

  TACK! För att du lade ute denna BF!

  De här nätverken har man med stigande förvåning märkt närvaron av i bloggar och i kommentering i media., där vissa med en oerhörd frenesi reagerar mot de som vill lyssna på utsatta barn.
  Att Eva Kornhall stoppas i media när hon försöker få in debattartikel eller när hon försöker bemöta förespråkare för de som sprider irrläror är skrämmande och säger en del om medias agenda.
  Man tror knappt det är sant fastän man har mött det själv.
  Jag har förstått att nätverken når in i rättsväsendet och i media, men det går ändå kalla kårar igenom mig när jag ser denna film.
  Det här starka mediala stödet för mangamannen får sin slutgiltiga förklaring. Liksom tystnaden om HD-domen i december och olika friande domar.

  Det värsta är att förutom de barn som inte blir trodda och som får sin barndom förstörd, så skapas en grupp unga och vuxna med trasiga själar som sedan kan utnyttjas även då, det blir ett slutet självförsörjande system. Det är som är en del av den vidriga agenda som dessa människoexploatörer har. Att hela tiden ha och skapa tillgång till kroppar att använda.

  • BitterFeminist skriver:

   Ja, det är uppenbarligen så att dessa nätverk har ett finger med i det mesta. Annars skulle dessa artiklar som kritiserar den vidriga skiten PAS blivit publicerade för längesen. Men något hindrar dom, eller någon…
   Jag började också tänka på andra domar som media vägrar ta upp, som mest får vi läsa om det på bloggar eller någon mindre tidning på nätet. Annars har det varit tyst.

   Ja, och vi kommer att få fler som i vuxen ålder berättar om våldtäkt och misshandel mot dom som barn 😦

 3. Ping: Viktigt, sprid vidare… « Suspicio

 4. suspicio skriver:

  Tack för ett suveränt inlägg och för att du belyser den här utspridda irrläran som förstört så många barns liv. Ju mer det här uppmärksammas desto större sannolikhet att rättssystemet tvingas ta tag i de rättsrötor som pågått och pågår i Richard Gardners namn.

 5. suspicio skriver:

  Jo, en sak till.

  I snart 20 år har psykologer, poliser, advokater, åklagare, barn, föräldrar, läkare och många många andra försökt lyfta fram PAS ”teorin” och den skada den åsamkat barn i vårt land.

  Utan något som helst gehör.

  Media har vägrat lyssna alltmedan sådana som den s.k psykologen Lena Hellblom-Sjögren åkt land och rike runt och sålt PAS teorier till misstänkta förövare. Vi har läst ett x antal sådana och mött flera av LHS offer. LHS har gjort sig en förmögenhet på att distansdiagnosticera beskyddande föräldrar och deras brottsutsatta barn utan att ens ha träffat dem. I ett fall vi tog del av i december 2010 hade hon skrivit ihop 50 sidor. Alltså FEMTIO sidor om en beskyddande förälder vars barn berättat om mycket grova våldtäkter där LHS förordade vårdnaden till den pedofila förövaren. Striden pågår fortfarande. Hon har orsakat ett enormt lidande inte bara för sin vurm för pedofiler utan för att hon bidrar till tvister som drar ut i åratal och inte lämnar offren någon ro. Ett mycket sjukt barn riskerar återfalla i sin allvarliga sjukdom på grund av den stress den långvariga LHS tvisten orsakar. Ingen bryr sig för det handlar om kamp och prestige för LHS och hennes pappor. Det handlar bara och uteslutande om att VINNA och inte om vad som är bäst för barnen.

  Förhoppningsvis kommer vi få tillåtelse att så småningom publicera de vidrigheter hon mfl ”sakkunniga” gjort sig skyldiga till senaste decennierna.

  Ja som ytterligare ett exempel så har den lögnaktiga människan varit jävig och förordat en barnskändare hon kände sen tidigare vårdnaden om sina offer. Detta är nu två år sedan och han fick vårdnaden. Barnen fortsatte berätta om övergrepp. Och NU kommer det bli rättssak om sexövergreppen från den i LHS ögon fina pappan som fortsätta våldta sina barn efter att han fick vårdnaden om dom.

  Om inte vi hade sett alla dessa fall svart på vitt. Om vi inte i en del fall träffat föräldrarna och intervjuat dem, gått igenom varenda liten not som finns så hade vi inte kunnat tro att det här var sant. Att sånt här kan hända i Sverige. Det vi är chockade över idag, det är att det fortgår. Om ni visste hur många barn det handlar om……Man vill bara gråta, men vi kämpar vidare och tack vare digg Bitterfeministen, NBT, Shedlight, Calleism, Livsrummet, LL, Erik, Eva-Britt, och många många fler bloggare och skribenter ska vi nå ut. Så är det bara!!! Vi har hållit på med detta länge och vi kommer aldrig ge oss!

  Ni är värda er vikt i guld och tack för att ni finns.

  • BitterFeminist skriver:

   Tack för informationen, det gör mig så förbaskat ont att personer som LHS sysslar med det dom gör. Och det nätverk som hon och andra är med i gör mig mörkrädd. Vi hörde i filmen om hur poliser får lägga ner fall eftersom vissa åklagare ger förövaren rätt. Det visar på hur djupt detta nätverk går, hur sjukt att så lite görs av dom som ska skydda barn! Undertiden får barnen betala priset allt medan förövaren har antingen fått vårdnaden om dom och kan våldta och misshandla dom år efter år eller där det tar lång tid innan det blir en fällande dom. Jag blir så arg! 😦

 6. suspicio skriver:

  @ Bograhn. Varför berättar du inte mer detaljerat om ditt fall så vi får höra varför en föträffligt bra pappa förlorat vårdnaden om sina barn? Ja, eftersom 92% av alla barn i Sverige träffar sina pappor så måste det ju vara något riktigt fel eftersom du fråntagits den rätten. Eller är det så att ni barn har fått rätten att slippa träffa dig? Berätta mer, man blir ju nyfiken när en helyllepappa hatar det BF skriver. Helyllepappor brukar stödja sådana som BF som ställer sig på barnens sida.

 7. suspicio skriver:

  Det ska stå: ”Eller så är det så att dina barn bara har fått rätten att slippa träffa dig? eller hur man vill tolka det…

 8. noboytoy skriver:

  Tack BF för att du uppmärksammade denna film!

 9. Mats skriver:

  samma gamla lågintelligens, samma gamla idiot.
  Jag vet att du tagit detta från att världen nu får upp ögonen för hur kvinnor behandlas av hela myndigheter. Jag tvivlar starkt på din agenda och din intelligens. Städa rent framför egen fitta först.

  • BitterFeminist skriver:

   Jag vet inte vad detta troll vill faktist, därför publicerar jag detta. Men det är väl någon sur mansrättsaktivist kanske som saknar pappa Ström. Failbags.

   • noboytoy skriver:

    Mats talar om ”lågintelligens” och ”idiot”. Precis vad jag tänkte när jag läste hans kommentar.

    • BitterFeminist skriver:

     Ja, och jag blev nyfiken på ”Jag tvivlar starkt på din agenda och din intelligens. Städa rent framför egen fitta först.” betyder. Vem städar sin fitta? Nej det där låter så dumt. Nog för att jag vet att det är den nivån antifeminister och mansrättsaktivister ligger på, men ändå.

     • Shed Light skriver:

      Haha!…städar sin f…
      Tur att VI har humor i alla fall..så kan man iaf ha lite kul åt de rabiata mansrättarna…

      • BitterFeminist skriver:

       Ja det var roligt på ett så dumt sätt, låter så jag vet inte vad eller hur någon kommer på att skriva något sådant. Men det är väl för att dom sura mansrättswhatevers älskar att säga saker som involverar ordet fitta eller liknande Flashback-stil kan det väl kallas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s