I can’t even…

Läste hos Shed Light nyss. Jag undrar detsamma, som kvinna att möta en sådan polis med en sådan attityd till kvinnor är bara hemskt. Men jag förvånas inte över att han får tillbaka jobbet, som Shed Light skriver så att uttrycka sig fientligt om kvinnor anses vara helt jävla okej.

Några artiklar om denna bloggande polis: Expressen. DN och SvD.

Förbundet och dom personer som uttrycker sig i artikeln som försvarade honom skickar nu ut budskapet att vara en chauvinistisk man är helt acceptabelt om du är polis. Ovanligt sen att dom gömmer sig bakom ”yttrandefriheten”… Inte. Undrar om han kommer undan med att bete sig såhär mot kvinnliga poliser? Ja, det tror jag han gör.

Men men, vi kvinnor är förstås inte personer utan kön först och främst som går att spotta på och behandla lite hur som helst och våra rättigheter går att kompromissa med i all evighet, amirite?

/headdesk

Edit: Vill lägga till också att jag inte blev minsta förvånad när polisen ursäktade allt med att kalla det humor. Så att uttrycka sig nedvärderade om kvinnor och kvinnliga poliser och se dom som enbart sexobjekt är alltså okej i ögonen på dom som försvarar honom så länge du kallar det humor. Go figure…

Annonser
Det här inlägget postades i Kvinnohat, Sexism, WTF?. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till I can’t even…

 1. Robert skriver:

  Att skriva om påhittade händelser kallas skönlitteratur. Som framgår av artiklarna så det just detta. Att i verkligheten behandla kvinnor på samma sätt som i den påhittade texten är definitivt inte samma sak.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Sk%C3%B6nlitteratur

 2. Ping: AD:Farbror Blå hade rätt att blogga | Anders S Lindbäck @ Kunskapssamhället

 3. Anonym skriver:

  Har du läst tillräckligt av det han skrivit för att bilda dig en egen uppfattning, eller hänger du bara med i lynchmobben?

  Jag bemödade mig att leta rätt på några av de mest utskällda inläggen. Vilket antiklimax! Kvällstidningarna har som vanligt saxat det snaskigaste för att bittra feminister skall gå igång, men det är inte någon balanserad bild av det hela.

  • noboytoy skriver:

   Klart att antifeminina bitterpittar måste försvara både sitt eget och andras kvinnoförakt. Att PolisMansGrisens skrivande bara är ”snaskigt antiklimax” för dig, innebär inte att det är det för kvinnor, psyksjuka och män som har begått självmord.

  • BitterFeminist skriver:

   Ja, jag har läst vad han skrivit om. Annars skulle jag inte skriva om det…

   ”snaskigaste” har inte ett piss med saken att göra, jag kritiserar den sexism han har uppvisat, punkt slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s