Om porren – del II

Ni minns kanske Om porren del I? Ja nu tänker jag fortsätta med att skriva om porr och denna gång så tänkte jag göra en vändning, så att säga. Eftersom en sätt att visa på hur könat porren är, och då menar jag mainstreamporren, är att vända på könsmönstren, att även vända upp och ner på det. Ska tillägga här nu att det är inte så att andra delar inom porren inte har någon könskonservatism och sexism för det har dom. Jag vet att det är poppis att ta upp olika, undantag skulle jag kalla det, och se det som att det helt omkastar porrens generella könskonservatism, heteronormatism, kvinnofientlighet och penetrering-fixering.

Tänk er en scen som börjar med en kamera som fokuserar på en killes rumpa. Han står och putar och har underkläder på sig som han sakta tar av, kanske sådär halt som halvt på skinkorna. Han drar upp underklädesplagget mellan skinkorna och sedan ner igen medan kameran fokuserar på enbart hans bakdel. Kanske personen bakom kameran börja att ta tag i hans klädesplagg och drar upp det mellan hans skinkor. Sen drar han själv ner helt plagget och börjar nu att sära på skinkorna, eller så kanske hen bakom kameran gör detta. Kameran fokuserar sådär i någon minut medan killen särar på sina skinkor.

Sen övergår det till onani, eller lek med dildos och buttplugg. Han börjar att använda dildon och sedan buttpluggen som kör in och ut i sin rumpa, långsamt och snabbt medan han stönar till då och då. Han tar ut dom ibland och börjar att suga på dom och sedan tillbaka in i röven igen. Han håller på sådär i några minuter medan kameran fokuserar på hans kön och mun då han suger av dildon/buttpluggen. Såklart han putar med läpparna under denna scen och stönar sådär lagom sexigt högt!

Efter några minuter kommer en kvinna fram till honom. Han tittar upp sådär med ”the sexy face” och putar med läpparna (som förresten påminner lite grann om en fisk). Han låg på en soffa innan men nu när hon har trätt fram så går han ner på golvet medan hon sätter sig bekvämt i soffan. Hon är kanske halvt- eller helnaken. Sedan börjar han att slicka hennes fitta, och stönar då och då medan han gör det. Hon? Nja, hon andas lite tungt. Hon har en liten flaska massageolja (eller liknande) som hon tar fram från ingenstans och börjar hälla på hans ryggslut och rumpa medan han såklart putar rejält med rumpan. Efter att ha hällt en lagom mängd med massageolja så böjer hon sig nu fram och stoppar in en buggplugg i killen rumpa, som killen lekte med innan. Hon daskar till hans bakdel några gånger och han såklart stönar till rejält vid varje dask på baken.

Efter några minuters avslick så reser sig kvinnan upp och tar tag i killens hår och pressar hans ansikte mot hennes kön. Hon är hårdhänt mot honom och visar vem som har kontrollen genom att styra hans huvudet som hon vill. Hon drar bort hans huvudet från sitt kön och tittar honom i ögonen och kallar honom sitt lilla svin och jävla kukhuvud, spottar honom i ansikte eller mun  och ger honom en smäll eller två på kinden. Han bara ler och stönar till och hon trycker in hans ansikte igen mot sitt kön.

Efter någon minuter eller två så drar hon i honom och ställer honom på alla fyra. Här tar hon fram en större dildo och ställer sig bakom honom. Hon börjar så att föra in dildon i hans analöppning, sådär lagom hårt lagom mjukt, allt på en gång. Emellan åt så böjer hon sig fram så han kommer åt att suga på dildon, sedan återgår hon till att leka med hans rumpa. Hon daskar då och då till hans bakdel. Efter att ha kört med dildon sådär i någon minut så börjar hans analöppning att ”gapa”, och hon kör snabbt in dildon och fort ut igen så att analöppning vidgas lite mer och mer. Hon spottar några gånger i den utvidgade analöppningen. Sådär håller hon på i några minuter och han stönar högt hela tiden så det är svårt att veta om det är njutning eller smärta det beror på… Undertiden putar han sådär sexigt med läpparna och rumpan. Sen kör hon in dildon i hans mun och så han får suga på den. Yummy!

Sen tar hon tag i hans huvudet igen och slänger ned dildon på golvet och ställer sig så igen som tidigare så han kan slicka hennes fitta. Detta håller på i flera minuter och hon repeterar det hon gjorde tidigare då dom var i samma ställning. Det avslutas med att hon får orgasm och så slutar även denna scen.

Dessa scener är typiska för gonzoporren, dom kan variera och ni kanske undrar vad som hände med att hon och han har penetrerande sex? Poängen var att vända på det så att hennes njutning kom först och hennes orgasm var huvudpoängen. Hans njutning var beroende hur kåta andra blir av att se henne behandla honom sådär när hon fyllde honom med en dildo och daska hans bakdel och spottade på hans ansikte och bakdel medan hon kallade hon för olika saker.

Dom som kanske tänker här att det var väl inte så njutningsfyllt för honom? Jaså? Han kanske älskade detta? Hans huvudnjutning kanske kommer från att bli penetrerad i röven? Att bli behandlad sådär? Han kanske tänder på att bli sexuellt förnedrad? Vem är du att bestämma detta?

Känner ni igen resonemangen? Hur många skulle generellt tro på att det stämmer att han njuter av detta mer än att få sin penis stimulerad? Jag tror att dom flesta skulle skratta bort det eller tycka att det är konstigt att att påstå att han skulle få det. Men när det kommer till kvinnor så vänds attityden rätt så fort. Att till och med påstå att huvudstimulansen för dom flesta kvinnor kommer från klitorisstimulans brukar ifrågasättas för det anses vara negativ sagt mot alla kvinnor som inte har det så. Ja det finns kvinnor som njuter av annat också. Men det utesluter inte det jag skrivit.

Det kommer fler inlägg om porren från mig. So stay tuned!

Annonser
Det här inlägget postades i Könsnormer, Porr, Sexism, Sexnormer. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Om porren – del II

 1. PD skriver:

  Nu börjar det likna nåt =)

 2. Jeppe skriver:

  🙂
  mycket bra skrivet som vanligt!

  När jag i minna i övrigt trevliga killkompisars sällskap dristar mig till att säga att porr är tråkigt..och totalt verklighetsfrämmande…får jag ”skojar du”…eller” jasså röstar du på gudrun”…suck

  Är ju som jag sagt tidigare en man som röstar höger(även om jag börjar fallera där pga fas3)..och har kostym på jobbet…hanterar aktier och obligationer….men varför skulle inte jag kunna tycka att det är vidrigt med de porrfilmer som är som du beskriver fast tvärtom ….varför kan inte jag få tycka att kvinnor skall ha samma lön för samma arbete?…ha lika rättigheter i domstolarna utan att kallas för ”röd”…

  Har ju själv jobbat i Bangkok i ett år….suck….dubbelsuck…..där skulle man gärna ha en dold kamera och visa alla ”män ”som ”skall spela golf i thailand” och går runt hand i hand med 30 år yngre thailändskor…

  Finns fortfarande en vidrig kultur att kvinnor är köttsycken bland många män…..att kvinnan skall ”göra sig fin” för mannen…suck…jag kan vara med på om det gällde åt bägge hållen…när den hårt arbetande sjuksyrran kommer hem, så skall gubben stå där i tanga och med en härlig laxröra och potatis som bara väntar på henne….

  Din blogg är viktig, håller inte alltid med…men den behövs

  Keep up the good work

  • BitterFeminist skriver:

   Ja hela den där kulturen där kvinnor hela tiden ska tryckas ner på olika sätt, blir ”satt på plats”, bli förnedrad – det är vardagen i i mainstreamporren. Du ser inte män bli behandlade sådär om du inte söker efter mer undantag inom porren. Även då så är det extremt ovanligt med porr där kvinnor behandlar män så som männen behandlar kvinnor i mainstreamporren. Det jag tog upp ovan är något mer eller mindre icke-existerande. Det finns viss bögporr men bögporren är generellt inte så heller.

   Och tack igen, förresten! 🙂

 3. Jeppe skriver:

  vill bara säga att jag har en iof mild variant av dyslexi…hoppas ni som läser det jag skriver kan bortse från eventuella stavfel som inte avhjälps av stavningskontrollen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s