Inga problem för våldtäktsmän att komma undan med utnyttjande och våldtäkt

Det är lätt att nu se i och med HD’s utslag i den som ni kanske har läst om förut. Den 14-åriga förståndshandikappade flickan som blev utnyttjad och våldtagen av 10 män i åldrarna 17-67. En av männen dömdes till 3 månaders fängelse, en annan fick 40 dagsböter. Vad fick flickan? Inget, ingen upprättelse. Hon får leva med det vetskapen att det är inga problem för män som dom som utsatte henne för detta hemska att komma undan med utnyttjande och våldtäkt.

Är det inte sådant här som antifeminister insisterar på att det aldrig händer? Vad brukar dom pladdra om, hm ”det räcker med att en kvinna skriker våldtäkt så blir en man fälld!” Totalt. Jävla. Skitsnack.

Another day in the patriarchy.

Shed Light skriver om detta. Och en artikel från SvD.

Red: Lade in lite länkar.

Annonser
Det här inlägget postades i Antifeminism, Feminism, WTF?. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Inga problem för våldtäktsmän att komma undan med utnyttjande och våldtäkt

 1. Bittersillen skriver:

  Så skönt! Jag menar, det är viktigt att de sätter ut ordentliga straff för de som faktiskt gör riktigt grova brott. Jag menar mångmiljardbeloppet på de från Pirate Bay är ju helt logiskt och vettigt jämfört med några dagars böter och lite fängelse för att ha utnyttjat en 14-årig förståndshandikappad tjej. För hur utnyttjade och skamfyllda kan inte de stora skivbolagen känna sig efter alla nedladdningar? Jag menar jämfört med 14-åringen så är de ju så mycket mer förnedrade. Tydligen. Det är helt logiskt, riktigt och inte alls helt skevt och sanslöst. Rättsväsendet är styrt av pengar och män. De äcklar mig båda.

  • BitterFeminist skriver:

   Precis, deras prioriteringar är minst sagt förjävliga. Straffet för våldtäkt däremot blir en klapp på kinden. Jag är också så jävla trött på antifeminister som snackar skit och ljuger om statstik. I deras värld ljuger kvinnor och våldtäktsmän är oskyldiga vanligtvis, dom få som är skyldiga ja dom åkte fast för att då handlade det om ”riktigt” våldtäkt. Det är en vidrig kvinnosyn dom har där dom jämt och ständigt förminskar våldtäktsoffers hemska erfarenheter och pladdrar på om ”falska anmälningar”.

 2. Jeppe skriver:

  Är själv sjukt upprörd över detta…tycker att straffen för våldtäkt och grova våldsbrott faktiskt måste skärpas

  I detta fall(sorry om jag låter som en sverigedemokrat, vilket jag INTE är) tror jag nog att vårt domstolsväsen faktiskt gav straffrabbat då alla huvudinblandande är romer….dvs dels tyckte man det inte var så farligt ..”.hon är ju ändå ”bara” en zigenare”…..samt man ville inte ge feta straff, med risk för att kallas rasistiska…

  Med vänner inom socialförvaltningen i sthlm…hör jag ofta att just denna grupp är ett stort problem, då man har fångat upp flera unga flickor på malmskillnadsgatan…tvingad av sina föräldrar eller sin klan…suck….

  Så…jag håller med straffen i detta fall är löjesväckande…tycker straffen får våldtäkt generellt är skamliga att polischefen kom så lätt undan är vidrig

  tack för en bra blogg…länkar gärna till den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s