”Var inte så pk!”

Till alla er som inte kan sluta gnälla på andra att dom är ”pk” bara för att ni läser något ni inte giller. Käften.

That is all.

Annonser
Det här inlägget postades i Om allt möjligt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till ”Var inte så pk!”

 1. bittersillen skriver:

  Ja! Shut the fuck up!
  Det första som gör mig arg är att man använder det, precis som du säger, när någon tycker olika. Man fokuserar mera på att klanka ner på att man säger något än att faktiskt bemöta den avvikande åsikten på ett konstruktivt sätt. Plus att det är nästan som att man har vunnit diskussionen när man säger att någon är PK. Lite som ”där fick du, jag vann”.
  Det andra som gör mig förbannad är att man använder PK som ett nedsättande ord. Som att PK är det värsta man kan vara. Nej man ska ”sticka ut” och vara Sverigedemokrat eller extremt kvinnofientligt, det är coolt. Herreguuud man kan inte vara PK och anse att invandrarna faktiskt kan vara något positivt här i samhället.
  Det tredje är egentligen en fråga. Hur fan är man när man är PK? Vad är politiskt korrekt när vi har Sverigedemokraterna i riksdagen?

  • BitterFeminist skriver:

   Ja, det är så det används. Som ett sätt tysta och helt avfärda det vi säger. Som att ingen av oss egentligen tycker kvinnohat, rasism och homofobi är fel utan vi ”styrs” av politiker att tycka så och ”egentligen” så säger dom andra bara ”som det är”. Det är löjligt som fan och visar på att dom inte har något att komma med annat än att snacka skit.

   Ja vad är politiskt korrekt med tanke på vilka som sitter i regeringen. För varje gång det används så används det emot dom som kämpar mot kvinnohat, rasism, homofobi och annat förtryck. Vilket bara kan betyda att användarna av begreppet ”pk” är dom som är för förtycket.

 2. Shed Light skriver:

  Att använda pk-ordet som ett slagträ i debatten betyder två saker:
  1. jag har inga argument eller sakkunskaper, men vill dölja det.
  2. jag utgår från mina egna behov , allt annat är pk, vad det nu är

  • BitterFeminist skriver:

   Ja det är så det är hela tiden. Dom har inte ett piss att komma med så dom döljer sin okunskap genom att gnälla på att andra är ”pk”. Jävla larv är vad det är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s