Könskonservativas snack om biologi

Ja, detta är inte ett dugg jävla förvånade. Jag visste redan då jag förut läste om detta könskonservativa och biologistiska snack att det inte var baserat på fakta. Däremot på antaganden, fördomar och förvrängningar av hur det funkar och ser ut rörande kvinnor, män och biologi.

Det är lustigt i hur antifeminister och diverse andra gärna håller så hårt om sådan här ”fakta” och ”forskning” för att säga sig ”besvisa” det ena och andra om kvinnor och män. Som praktiskt taget alltid resulterar i debatter där dom spyr galla över kvinnor och feminister. Men inte granskas det något heller bland dom, nej, nej. Den som talar eller gör det anklagas för allt möjligt. Det är väl det att dom vill inte ta till sig något som inte stämmer överrens med deras egna könskonservativa världssyn, allt som hotar den attackeras på alla möjliga olika sätt.

Sen har vi hyckleriet, dessa antifeminister kan i en stund hävda att det beror på biologi att män jobbar mer och är den som drar in pengar till familjen, men i nästa sekund kan dom inte reflekteraöver att deras egna argument går emot det dom säger om exempelvis vårdnad av barn. Eftersom med deras egna könskonservativa argument så skulle kvinnan vara den som ska vara hemma med barn eftersom det skulle vara ”naturligt”. Men såklart dom resonerar inte så just eftersom det skulle få deras egna argument att falla. Så biologi använder dom, när det gynnar deras egna intressen.

Annonser
Det här inlägget postades i Antifeminism, Könsnormer, Sexism. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Könskonservativas snack om biologi

 1. noboytoy skriver:

  Nämen, hahahahh!!! Vad är detta för dravel?

  Har ”forskaren” fått betalt av antifeministerna för att komma fram till dessa lögner?

  De säger ju emot sig själva, dessa antifeminister. Än hyllar dom hemmafru-”idealet” från 50-talet. Än säger dom att det är jobbigt för män att behöva försörja sina kvinnor. Hur ska dom ha det?

  Idag finns inte många kvinnor som lever utan egen inkomst. Dessa tokiga antifeminister har inte hängt med i svängarna. Beror det på att dom har fastnat i 50-talet?

  Ström en musikvideo där han säger att ”patriarkatet skall segra”. I sin blogg hävdar han att det inte finns något patriarkat. Det är inbillning. Vad tycker han egentligen?

  Sen ljuger PelleTok Billig om att pappor diskrimineras i vårdnadstvister. I nästa mening säger att han det är kvinnors ”biologi” att inte yrkesarbeta utan vara hemma och ta hand om barnen.

  Hahaha!! Man dånar..

 2. noboytoy skriver:

  Ström gjorde en musikvideo, ska det stå..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s