Antifeministiska näthatare

Läste hos NoBoyToy. Så fort det skrivs om feminism i en mainstream nyhetstidning så uppstår gapskrik och tjafs från antifeminister i kommentarsfältet. Dom ramlar över varandra i sina försök i att visa hur dåliga dom är på att läsa artikeln, i att visa sitt hat mot feminister, eller hur extremt dåliga dom är i att förstå allt annat som inte ingår i deras antifeministiska världsbild där allting är ”manshat” och kvinnor och feminister är så ”hemska” mot männen hela dagarna. Och det är samma kommentarer och resonemang hela tiden från dessa antifeminister, kolla i äldre artiklar om feminism, samma antifeministiska resonemang kommer upp hela tiden, jämt och ständigt, året runt. År efter år.

Det är löjligt hur dom gång på gång gör precis det som dom anklagar oss feminister för, fast femtioelva resor värre förstås. Och gång på gång bekräftar dom artikelns poäng. Detsamma med Pär Ströms kommentarsfält.

Annonser
Det här inlägget postades i Antifeminism. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Antifeministiska näthatare

 1. calle skriver:

  ”Det är löjligt hur dom gång på gång gör precis det som dom anklagar oss feminister för”. Precis! De är lika löjliga som feminister. Sätter på sig offerkoftan och skyller all världens problem på det andra könet.

  • BitterFeminist skriver:

   Läsförståelse fail. Dom anklagar och snackar skit, dom är löjliga. Och antifeminist troll som snackar bajs om ”offerkofta”.

   • calle skriver:

    Fail och fail. Det är dock verkligen tydligt att antifeminister och feminister i grund och botten är väldigt lika. Båda tittar på världen genom sina könsglasögon för att hitta sk orättvisor och sen tävlar man om vem som har det värst. Detta är löjligt.

 2. noboytoy skriver:

  Och dom gör det igen, igen och igen! Nu senast i debatten om det genustänkande dagiset.

  Deras resonemang är absurt och det blir ju det när man inte har några rationella argument att komma med.

  Dessa antifeministers agenda är inte att belysa ”diskriminerade män”. Deras mål är att utrota feminismen så att allt kan återgå till det ”vanliga”. Dvs den tid då män hade enväldig makt över både kvinnor och barn.

  Tyvärr organiserar sig dessa antifeminister, stöttar varandra inte bara nationellt utan också internationellt. Det finns mansnätverk som jobbar enträget mot kvinnorörelsen i snart alla länder. Vart kommer detta att föra oss?

  Vill vi kvinnor bo i ett land där feminismen inte verkar och existerar? De kvinnor som inte ser några problem med det, har ingenting att oroa sig över. Tror dom.

  För oss andra som inte vill leva i ett icke jämställt land, har däremot mycket att oroa oss över.

  Dessa mansgrupper verkar ju FÖR allt som kvinnorörelsen verkar MOT. Prostitution, sexbrott, kvinnors sämre löner, kvinnors rätt till styrelserum och beslutandeorgan, mäns våld, abort och genusvetenskap osv.

  Redan har dessa grupper lyckats nästla sig in i domstolar och socialtjänster runt om i landet, där dom rapar sin antifeministiska smörja om PAS och incest. Där mammor blir av med vårdnaden om barnen om hon så bara andas nåt om misshandel eller sexövergrepp som pappan gjort sig skyldig till.

  Samtidigt får man hoppas att fler kvinnor vaknar upp och engagerar sig i kvinnorörelsen. Det är hög tid. Fi säger att nya medlemmar har strömmat till främst de senaste två åren. Vi får hoppas att det kommer fler.

  Annars är vi snart tillbaka till 1800-talet då kvinnor var satta under förmynderi av en man. Först far, sedan äkta make.

  • BitterFeminist skriver:

   Ja resonemangen från dom är verkligen absurda, det är så verklighetsfrånvänt och föraktfullt att jag inte förstår hur dom tänker. När jag sedan ser någon enstaka som ifrågasätter dom, vad kommer dom med då? Totalt skitsnack, fördomar och skällsord. Det är en jävla sandlådenivå på dessa antifeministiska näthatare 24/7.

   Nej, dom visar att dom inte har något intresse av att belysa, det hela handlar enbart om att få hata feminister. Återgå till det vanliga ja, varför det är så vanligt med en 50-tals syn på kvinnor och män bland antifeminister.

   Ja dom organiserar sig, och jag har läst om hur dom gör det i olika länder och hur dom arbetar och vad dom säger – det är samma fördomar om feminism, hat och absurda resonemang oavsett vilket land dessa antifeminister är. Det är lätt att se att dom inte tål när någon ifrågasätter den rådande könsordningen i samhället och deras privilegier som dom har tillhörande den överordnade gruppen.

   Mm, papparättsrörelsen är ju samma antifeminister, och använder sig precis av sådant du tar upp, PAS. Dom gör allt för att sprida lögner och förvrida, dom utgår (bara kolla Pär Ströms blogg) alltid ifrån att kvinnor och mammor ljuger medan pappan alltid talar sanning. Sen påstår dom sig tala för barnen, men det märks att dom har inga problem med att tvinga barn att vara med dom fäder som begår övergrepp mot dom. Vad barnen känner och tycker spelar alltså ingen som helst roll för dom.

 3. susanna55 skriver:

  Vet inte längre om man ska slösa sin energi på att omvända eller försöka få ”ärthjärnorna” att förstå vad feminism är, dom är ändå inte mottagliga. Man får hoppas att resten, dom som inte tagit officiell ställning genom att diskutera för, eller emot får upp ögonen istället. Nördarna som uttalar sig i Aftonbladets ”sandlåda” behöver få en spark i röven, genom att själva uppleva hur deras egna döttrar kommer hem och berättar hur dom blir bemötta av män, av sina chefer, missat ett jobb för att en manlig sökande fick gå före trots mindre kvalifikation o.s.v. Säg den pappa, stolt över dotterns framgångar, som inte skulle reagera när det uppdagas att dottern inte får samma lön som sin manliga yngre kollega. Då lär det brinna i skallen på honom (hoppas jag) och då, först då kommer han att fatta vad det handlar om.

  • BitterFeminist skriver:

   Nej det är det att dom lyssnar aldrig, det spelar ingen roll hur många gånger det förklaras för dom vad feminism betyder och vad feminister gör. Det skiter dom i. Jag menar jag kan spendera timmar med att debattera med en antifeminist och motbevisa allt skitsnack som antifeministen kommer med. Sen går det ett litet tag så sätter samma antifeminist igång igen med EXAKT samma fördomar, lögner och konspirationsteorier. Kolla hur många som bemött Pär Ström, bry han sig? Nej. Lyssnar han? Nej. Det ligger inte i hans och andra antifeministers intresse. Deras intresse är att få tillfälle att hata feminister.

 4. Ping: Kvinnohatet på nätet | BitterFeminist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s