”16-åring tvingade 13-årig flicka till analsex – frias från våldtäkt”

Titeln från artikeln, ifall ni undrar. Här är artikeln.

Den 13-åriga flickan ville ha sex med den 16-åriga pojken.

Däremot ville hon inte ha analsex och ”borde därför ha kunnat förhindra det”, anser Helsingborgs tingsrätt.

Hon bad killen att sluta under övergreppet, hon hade sagt till flera gånger innan att hon inte ville ha analsex. Istället läggs ansvaret henne, hon ”borde ha gjort mer motstånd” enligt tingsrätten. Vadå, hon sa ju till upprepade gånger, det räckte inte?!

Det ansågs alltså inte vara någon våldtäkt så 16-åringen döms inte till det utan istället till sexuellt utnyttjande av barn.

Vad är det antifeminister brukar säga? Vad sa dom under Tala om Det? Jo att det räckte med att en kvinna sa nej, att en man kunde bli fälld för våldtäkt ”bara sådär”. Sen raljerade dom om kameror i sovrummet och kontrakt och what the fuck not. Enligt dom så kan något sådant här alltså inte hända, men det gjorde det, och det gör det.

Varför lagstiftningen behöver göras om, en person som inte är med på det och det sker mot hens vilja så är det våldtäkt. Signalen som sänds ut är att när en tjej säger ja till sex så blir det automatiskt ett ja under sexakten. Ett nej respekteras alltså inte.

Annonser
Det här inlägget postades i Feminism, Wut?. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ”16-åring tvingade 13-årig flicka till analsex – frias från våldtäkt”

 1. noboytoy skriver:

  Jag blir så förbannad att jag knappt finner ord!!

  Det börjar bli lite fööör uppenbart vad våra domstolar verkar för? FÅ våldtäktsmän döms i domstol. Inte ens hälften av förövarna kallas till polis för förhör. Utredningen läggs ner redan i första skedet. Brott ”kan inte styrkas”.

  Det framgår i chattloggen mellan barnet och förövaren att barnet absolut inte ville bli analt penetrerad. Barnet har dessutom sagt NEJ upprepade gånger under sexet.

  Det är som du säger, BF. En kvinna som tackar ja till att vara på tu man hand med en man, kanske klä av sig naken och hångla, verkar därmed ha tackat ja till vad han än vill göra med hennes kropp?

  Jag äcklas.

  • BitterFeminist skriver:

   Ja jag blir så förbannad, signalen tingsrätten sänder ut nu är att när tjejen säger ja en gång så är det alltid ett ja under hela sexakten. Säger hon nej så räknas det inte. Dom lade ansvaret på henne, lade skulden på henne för att hon blivit våldtagen. Sen är jag så jävla trött också på skitsnackande antifeminister som påstår att något sådant här aldrig händer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s